Як визначити якість питної води
Статті
08.11.21

Як визначити якість питної води

Вода – один з найважливіших продуктів в житті людини. Тривалість життя людини, позбавленої запасів їжі – куди більша, ніж людини, яка не має доступу до питної води. Саме тому так важливо стежити за водним балансом організму і слідувати рекомендаціям фахівців, тобто випивати близько 2 літрів питної води в день.

Для того, щоб забезпечити своїй родині та співробітникам доступ до природної артезіанської води – ви можете замовити необхідну вам кількість води звернувшись в компанію Посейдон. Посейдон – це лідер з доставки води в Харкові. У нашому каталозі ви можете обрати не тільки відповідну вам воду, але і її літраж.

Щоб оформити замовлення води в бутлях по 19 літрів в Харкові – досить зайти на наш сайт і оформити покупку. Крім води в нашому каталозі ви також знайдете море додаткових товарів, які не стануть зайвими ні у вашому офісі, ні вдома.

Замовити очищену воду в бутлях – це відмінне рішення проблеми з питною водою, але як же переконатися в її якості?

Кілька простих способів визначити якість питної води

Насправді існує кілька простих способів як переконатися в тому, що куплена вами вода, дійсно є питною. Їх перелік виглядає наступним чином:

  • Запах

Перша ознака того що вода, яку ви замовили є питною – це відсутність будь-якого запаху. Насправді запах води – це результат перебування в ній тих чи інших мікроорганізмів. Залежно від того які конкретно мікроорганізми живуть у воді – змінюється і її запах. Якщо при відкритті пляшки ви не відчули ніякого різкого або навіть легкого запаху – ймовірність того, що перед вами чиста питна вода становить 90%. Решта 10 відсотків припадають на той випадок, якщо у воді підвищений вміст металів або інших компонентів.

  • Колір

Закономірно, що чиста вода – прозора. Будь-яке забарвлення води може свідчити про те, що в ній містяться метали або частинки флори, які через свою життєдіяльності й фарбують місце свого перебування. Замовивши воду в Харкові у компанії Посейдон, ви можете особисто переконатися в тому, що чиста вода – абсолютно прозора.

  • Смак

Очищена вода не має ніяких сторонніх смакових відчуттів. Винятком є води з відносно солоних джерел, які іноді прописують лікарі пацієнтам з тими чи іншими проблемами травлення. В іншому ж очищена вода не повинна мати яскраво виражених присмаків, гіркоти або підвищеної кислотності.

Якщо ж ви не хотіли б постійно покладатися на власні відчуття – замовте очищену воду в бутилях, відвідавши сайт компанії Посейдон.

Оцініти сервіс