Як доглядати за кулером щоб вода не позеленіла
Статті
15.11.21

Як доглядати за кулером щоб вода не позеленіла

Доставка води в Харкові додому і замовлення води на офіс – це справжній вихід з положення для тих хто прагне вживати виключно чисту і безпечну воду. Замовивши воду в офіс в бутлях по 19 літрів, ви можете не тільки надовго запастися водою, але і бути впевненими, що новий бутель приїде ще до моменту як вода закінчиться.

Багато городян вдаються до замовлення води з доставкою додому і використовують спеціальні помпи для полегшення процесу набору води. В офісах же часто використовуються кулери й ось тут деякі власники таких пристроїв стикаються з проблемами. Як запобігти позеленіння води в кулері? І чому так відбувається?
 

У кулері позеленіла вода – в чому причина?

Зелений колір питної води, як правило, обумовлюється тим, що в ній розмножуються мікроби. Саме вони природним шляхом фарбують воду в зелений колір, роблячи при цьому абсолютно непридатною для пиття. Нерідко причиною позеленіння води стає спочатку низька якість води або помилка з боку користувача під час роботи з кулером. Для того, щоб запобігти ймовірність появи бактерій у воді, яку ви замовили з доставкою в Харкові – слід дотримуватися ряду правил. Ці правила допоможуть вам виключити ймовірність попадання мікробів в питну воду й убезпечити себе від не найприємніших наслідків вживання такої води. Отже, перелік рекомендацій щодо використання кулера з водою на розлив, виглядає наступним чином:

  • Перед заміною місткості мийте руки
  • Голку кулера слід протирати перед встановленням нового бутиля
  • Мийте кулер мінімум раз в 3 місяці
  • Якщо якийсь час кулер не діяв, то перед тим як знову вдатися до його використання замовивши воду з доставкою – необхідно провести чистку
  • Бутлі з водою необхідно зберігати в темному місці без ультрафіолету
  • Не заповнюйте порожні бутлі неочищеною водою

 

Дотримуючись перерахованих правил, ви зможете запобігти ймовірності появи у вашій місткості з водою на замовлення з доставкою бактерій та інших хвороботворних організмів. Ну а якщо ви хочете бути впевнені в якості води яка купується вами – зверніться до каталогу компанії Посейдон. У нашому каталозі ви знайдете найкращі ціни та найбільший вибір марок води серед конкурентів. Крім того, ми на постійній основі проводимо різноманітні акції, переможцем, яких можете стати саме ви!

 

 

Оцініти сервіс