Статті
16.11.21

Питна та мінеральна вода, у чому відмінності?

Суперечки про те яка ж вода краще, питна або мінеральна – не вщухають вже дуже давно. Найчастіше причиною появи таких суперечок є той факт, що користувачі просто не знають чим же вони відрізняються. Крім того, в цій плутанині також замішані маркетологи, які в схожих гаслах можуть використовувати як один, так і другий термін. Але чим же відрізняються мінеральна і питна вода? Яку воду замовити з доставкою і яка вода краще підійде для замовлення води на офіс в Харкові? Відповідь на це питання безумовно вас здивує!

Особливості мінеральної та питної води

Почати варто з того, що абсолютно будь-яку питну воду можна назвати мінеральною. Причиною цьому служить той факт, що в будь-якій воді міститься та чи інша кількість мінералів. У мінеральній воді вміст мінералів куди більше, ніж в тій воді, що заведено називати питної, але в ній також присутні мінерали. Головна відмінність між питною водою і мінеральною полягає в тому, що вміст мінералів у питній воді в рази нижче. Водночас мінеральна вода ділиться на столову і питну. Безпечною до постійного вживання вважається якраз таки питна вода, через те, що в ній як ми вже з'ясували – вміст мінералів і солей нижче, ніж в столовій. Столову воду також можна вживати, але на ній не можна готувати, а її часте вживання може привести до проблем зі шлунково-кишковим трактом.

Підбиваючи підсумки можна з упевненістю сказати, що відмінності між питною і мінеральною водою полягають в маркетингу, і способах використання двох цих назв. Ви завжди можете замовити питну воду на розлив з доставкою в Харкові й одночасно вона буде мінеральною. Столова вода, яку не можна вживати на постійній основі, як правило, реалізується в невеликих пляшках з попередженням на дозволену дозу такої води в день.

Вся вода реалізована компанією Посейдон – проходить найсуворішу перевірку на відсоток вмісту солей і мінералів, а також інших елементів. Ми турбуємося про своїх клієнтів і тому такій перевірці подається кожна партія продаваної нами води. Саме тому замовивши воду з доставкою на офіс в Харкові, ви можете бути впевнені в тому, що мінерали які містяться в придбаній вами воді не завдадуть ніякої шкоди вашому здоров'ю.

 

 

Оцініти сервіс