Природна артезіанська вода чи мінеральна вода: Що вибрати?
Статті
12.11.21

Природна артезіанська вода чи мінеральна вода: Що вибрати?

Вода в бутлях з помпою або в кулері – вже давно стала звичайним атрибутом будь-якого офісу. Не рідше можна зустріти питну воду в бутлях і в багатоквартирних будинках. Сама послуга доставки очищеної води стає все популярнішою, завдяки великому вибору марок і неймовірно вигідним умовам продажу.

Замовити воду в Харкові – не проблема. Для цього вам лише потрібно відвідати сайт компанії Посейдон і оформити замовлення на необхідну вам кількість води. Але яку воду обрати? На цей час найчастіше питання серед споживачів, це якій воді віддати перевагу, природній артезіанській або мінеральній? Для того, щоб відповісти на це питання, потрібно уважніше розглянути обидва типи, після чого кожен користувач зможе прийняти власне рішення.

Чим відрізняється артезіанська вода від мінеральної

Найчастіше споживачі замислюються над вибором артезіанської або звичайної мінеральної води в момент, коли оплачують замовлення. Для багатьох це два різних типів води, але вчені стверджують, що у будь-якої води є свій власний показник мінералізації. Саме від нього залежить, чи можна споживати цю воду на постійній основі, або ж її слід використовувати виключно в оздоровчих цілях. Серед різновидів води, які виділяють вчені варто виділити:

  • Столова вода

Таку воду ви можете споживати в необмежених кількостях, використовувати її для приготування страв і гарячих напоїв без будь-яких проблем. Показник вмісту мінералів в такій воді становить менше одного грама на літр води.

  • Лікувально-столова вода

Вміст мінералів в такій воді в дещо більше, ніж просто в їдальні, і становить від одного до десяти грамів мінералів на літр води. Застосовувати таку воду слід для профілактики захворювань і в обмежених кількостях.

Глибина свердловин, з яких видобувається артезіанська вода, становить від 100 і аж до тисячі метрів. Така вода не контактує з ґрунтовими та поверхневими джерелами води, а тому така вода вважається чистішою. З точки зору фахівців, воду, яка видобувається з таких свердловин можна вважати як мінеральної, так і артезіанської.

Плануючи замовити воду в Харкові з доставкою – головне звернути увагу не на те, артезіанська вода або мінеральна, а на те, чи має вона сертифікати безпеки. Вся продукція компанії Посейдон сертифікована фахівцями, а її придатність для споживання підтверджена багатьма тестами. Замовляючи воду у компанії Посейдон для офісу в Харкові, ви можете бути впевнені в високій якості продукції, а часті акції вас порадують.

Оцініти сервіс