Статті
19.11.21

Догляд за обладнанням для бутильованої води

Питна вода в Харкові – вкрай популярний товар. У наші дні все більше людей починають замислюватися над якістю продуктів, які вони споживають і в такому випадку якість питної води не стала винятком. Вода з центрального водопроводу часто не відповідає вимогам, а тому багато користувачів починають замовляти воду з доставкою. Замовлення води в бутлях по 19 літрів в Харкові звична справа, але не зважаючи на величезну кількість компаній, організацій і сімей які користуються очищеною питною водою в бутлях – мало хто знає, як правильно доглядати за обладнанням, в цьому випадку помпою.

Як доглядати за помпою і не допустити її поломки або забруднення води

Найчастіше у великих офісах використовуються спеціальні установки для надання води, іменовані кулерами. У разі ж використання бутильованої питної води на розлив в невеликому офісі або у квартирі – часто вдаються до використання помпи. Помпа це просте пристосування, яке завдяки тиску який на неї взаємодіє, допомагає користувачеві набрати свій стакан води, при цьому не змушуючи його схиляти важкий 19 літровий бутель. Такі помпи, як правило, довговічні, але для виключення ймовірності будь-яких проблем з водою – за такими помпами необхідний догляд.

Щоб уникнути позеленіння води через мікроорганізми які проникли в бутель і завжди насолоджуватися безпечною чистою питною водою, вам необхідно слідувати найпростішим правилам, перелік яких виглядає наступним чином:

  • Використовувати помпу потрібно тільки чистими руками
  • Уникати попадання на помпу сторонніх речовин
  • Періодично мийте помпу

Дотримуючись цих простих правил, ви зможете помітно продовжити термін служби купленої вами помпи та гарантовано насолоджуватися очищеною питною водою на розлив без вмісту будь-яких сторонніх мікроорганізмів. Але де ж замовити якісну воду?

Якщо ви хочете замовити воду в офіс в бутлях об'ємом 19 літрів або ви хочете замовити воду в Харкові для домашнього використання – все що вам потрібно, це відвідати наш сайт. На сайті Посейдон ви зможете обрати найбільш відповідну вам марку води, придбати помпу або навіть взяти кулер в оренду для свого невеликого офісу. Крім води й пристосувань для взаємодії з бутлем в нашому каталозі вас зустрінуть чай і кава в асортименті. У нас ви також можете купити цукор, стаканчики та все те, що може знадобитися для користування кулером або помпою з урахуванням всіх гігієнічних норм.

 

Оцініти сервіс